Fotoboeken.com is te koop. Heeft u interesse? Neem hier contact met ons op.

Fotoboek samenstellen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zien, leggen wij op deze pagina kort uit wat u kunt verwachten qua gang van zaken als u een fotoboek maakt en bestelt bij fotoboeken.com

Hoe kies ik een product?

Maak een keuze uit ons assortiment via het productmenu aan de linkerkant, of via de prijslijst. Kortingen vindt u bij de acties en de volumekorting.

Hoe maak ik een product?

Onze foto software is geschikt voor windows computers en laptops. U kunt kiezen uit fotoboeken, foto kalenders, wenskaarten, schoolagenda's, fotobladen, fotoprints, canvasdoeken, posters schoolschriften, visitekaartjes, cadeaubonnen. Voor gebruikers met een Apple Mac computer adviseren wij contact met ons op te nemen. U kunt uw foto's naar ons emailen. Voor windows gebruiken: u kunt hier onze software installeren en beginnen met het samenstellen van uw album! 

Fotoboek

Eenvoudig Betalen

U kunt veilig betalen met iDeal, creditcard en via een eenmalige machtiging. In overleg is vooraf betalen op factuur (voor zakelijke bestellers met BTW specificatie) ook mogelijk. Na het uploaden en voor de betaling kunt u een vouchercode toepassen. Bij grote aantallen kunt u ons bellen voor een kortingscode.

Productie & kwaliteit

Voor perfecte controle over de kwaliteit van uw fotoproduct, produceren we alles in eigen huis. Zo combineren wij met trots de klantgerichtheid en deskundigheid van een drukkerij met de lage prijzen en levertijden van web-to-print concurrenten. Het papier komt uit verantwoord beheerde bossen, de fotoboeken hebben standaard een krasvaste beschermlaag en de Kodak persen zijn gekwalificeerd als minst milieubelastend. Uw fotoboek wordt hier in Groningen voor u gedrukt door vakkundig personeel in een moderne drukkerij ingericht voor fotoboeken.

Verzending

De levertijd verschilt per fotoproduct en wordt bezorgd door PostNL, bekijk de levertijden per fotoproduct. Tegen betaling kunnen spoedorders via snel koeriers worden verzonden. Neem contact op met de klantenservice. De verzendkosten staan op de prijslijst. Voor de status van uw bestelling kunt u inloggen en naar orderhistorie gaan.

Presenatieboek laten maken (zakelijk)

Wilt u van uw bedrijfspresentatie of zakelijke presentatiemap voor een bijvoorbeeld een beurs een handzaam album maken en heeft u geen tijd om deze samen te stellen? Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het snel maken en leveren van zakelijke presentatieboeken. U hoeft alleen maar uw foto's en teksten te emailen en wij maken er een professionele presentatie van. Wij werken op uurtarief en ontvangt altijd eerst een vaste prijs en factuur voor vooraf betalen.