Fotoboeken.com is te koop. Heeft u interesse? Neem hier contact met ons op.

Fotoservice

 

TIP: Hoe maak ik een mooi fotoboek?

Wij adviseren altijd deze 4 stappen te hanteren voor het maken van een mooie fotoboek of persoonlijke fotokalender:

Stap 1. Fotoboek thema en tijdslijn

Begin met een plan te maken met een tijdslijn voor uw fotoalbum. Wij adviseren per boek 1 thema te kiezen, bijvoorbeeld babyfoto's van 1 van uw kinderen, een trouwalbum, een zakelijke productpresentatie of bedrijfspresentatie, een vakantiealbum van 1 reis of een jongensboek / meisjesboek van enkele jaren. Zo kunt u uw bijschriften kort houden, u weet immers het thema van het album.

Stap 2. Fotoboeksoftware downloaden

De fotoboeksoftware online gratis downloaden op onze website op een computer waar u ook het album gaat samenstellen is ons advies. Na het downloaden de software binnen enkele minuten installeren voor gebruik. Zorg dat de foto's, eventueel met bijschrift, op dezelfde computer staan voor het uploaden. 

Stap 3. Foto's uploaden

U kunt nu de foto's uploaden in uw fotoalbumsoftware. Zorg voor bijschriften zodat u 10 jaar later nog steeds weet wie er op de foto staan, waar deze is gemaakt en wat u aan het doen bent, wanneer dit was. Onze gebruiksvriendelijke software helpt u bij het ontwerpen en samenstellen van uw fotoboek. 

Stap 4. Online bestellen

Online de zelfgemaakte fotoboek bestellen, al dan niet met een kortingscode voor extra voordeel (bel ons voor actuele kortingscodes)! U kunt kiezen uit een goedkope spiraal of standaard album met softcover tot een exclusieve album met hardcover en rugtitel.  Uiteraard kunt u kiezen uit diverse formaten zoals A3, A4 en A5. Ook kiest u een vorm uit staand, liggend of vierkant. De eerste 24 pagina's zijn standaard gratis bij het bestellen van een fotoboek.

Let op de verzendduur van 1 tot 4 werkdagen als u een fotoalbum kado wilt geven.

Na enkele werkdagen bent u klaar om lekker te genieten van uw fotoalbum in de topkwaliteit die u gewend bent van Fotoboeken.com. U kunt onze software natuurlijk vaker gebruiken voor uw volgende fotoboek. 

Wij hebben de beste prijs / kwaliteit verhouding van Nederland voor het online maken van fotoboeken met uw persoonlijke foto's!