Fotoboeken.com is te koop. Heeft u interesse? Neem hier contact met ons op.

Faq

Fotoboek Afmetingen

 

 

Per fotoboek staat aangegeven wat de afmetingen zijn. Als u een keus gemaakt heeft, en wilt u later toch wijzigen? Dan kunt u dit eenvoudig doen in de software.

Werkt de fotoboeksoftware ook voor de mac?

Wij zijn op dit moment bezig onze software voor apple mac computers beschikbaar te maken. Bel voor de laatste status!

Werkt de software ook op een ipad of tablet?

Nee, dit is niet mogelijk. U heeft een pc of laptop nodig voor het samenstellen van een fotoalbum.

Waar kan ik de fotoboek software downloaden?

Als u de fotoboek software wilt downloaden, klikt u hier. Daarnaast ziet u bij elk product de mogelijkheid tot het downloaden van de software.

Wat is de levertijd?

De levertijd verschilt per fotoproduct en wordt bezorgd door PostNL. De levertijd verschilt tussen de 3 en 5 werkdagen afhankelijk per fotoproduct. Tegen betaling kunnen spoedorders via snel koeriers worden verzonden. Neem contact op met de klantenservice. Voor de status van uw bestelling kunt u inloggen en naar orderhistorie gaan

Hoe kan ik betalen?

U kunt veilig betalen met iDeal, creditcard en via een eenmalige machtiging. In overleg is vooraf betalen op factuur (voor zakelijke bestellers met BTW specificatie) ook mogelijk. Na het uploaden en voor de betaling kunt u een vouchercode toepassen. Bij grote aantallen kunt u ons bellen voor een kortingscode.

Waar lees ik onafhankelijke beoordelingen over uw bedrijf?

Kijk op de review site thuisvergelijken.nl voor ervaringen van andere bestellers. Lees reviews over de kwaliteit, service en levertijden.